Новини

Топло посрещане в Каспичан

Лятно театро в Каспичан
3# Каспичан #
Трета спирка в нашето турне - град Каспичан. Бяхме посрещнати не топло, а направо горещо. Пристигнахме в ранни зори и се заехме с подготовката. Нашите домакини - община Каспичан и НЧ "Пробуда" осигуриха шатри, където децата и техните родители намериха подслон и с вълнение гледаха актьорите играещи под жаркото каспичанско слънце. Жегата не попречи всички да се впуснат в щури игри заедно с Жоро и Силвето, а в ролята на владетелят на сапунените мехури този път бе изключителния магьосник на кукленото изкуство - Краси Кирчев. Заедно с него децата се смяха, гонейки сапунени балони по целия площад. Както винаги имахме изненади за децата, осигурени от нашите партньори "Кубети", а изложбата "Дигитално мастило" предизвика небивал интерес сред малки и големи.

По време на празника, децата споделяха, че ни помнят от миналата година, че сега е още по яко, че нямат търпение да се срещнем отново!
Какво можем  да кажем! Щастливи, удовлетворени и вдъхновени продължаваме напред към следващите детски усмивки и грейнали лица на прекрасната публика, която фестивала среща за пореден път.

Изпълнени с благодарност, се отправяме към един град известен с възрожденската си архитектура - Трявна - нашата следваща спирка!