Новини

Лятно Театро в Трявна

Лятно театро в Трявна
4# Трявна #
Набрало скорост, само ден след горещия празник в Каспичан, "Лятно театро" се озовава в Трявна. Датата е 4 юни и програма на нашия фестивал е включена в Национални Славейкови празници, които традиционно се организират всяка година в града. Намираме се в малкия градски парк до уникалния за България Музей на азиатското и африканско изкуство.
Публиката беше изключително отзивчива. Този път предложихме на децата, игри от нашето детство. Играхме на "Сляпа баба", "Пускам, пускам, кърпа", "Гоненица". Включиха се малки и големи, беше изключително забавно.
За разлика от Каспичан, където горещината бе доста голяма, днес в Трявна времето е доста по-благосклонно към нас. Дори вятърът утихна, за да даде възможност на Краси да направи сапунине балони, в които да затвори децата 🙂

Сърдечни благодарности, както на нашите домакини - община Трявна, така и на нашите партньори от "Кубети" и медийни партньори - БНТ, БНР, Дарик и Дневник за прекрасната възможност пътуващия фестивал "Лятно театро" да радва публиките в малките населени места и това лято.

Следваща спирка - 18 юни в Шумен!