Новини

Царево –

13# Царево #

Седмица след като посетихме северното черноморие, се спускаме на юг. Градът е Царево. Посрещат ни чайките и, разбира се, раннобудните туристи, отправили се към плажа. Отново сме в градския парк, но този път - съвсем близо до брега. Публиката е скромна, но много ентусиазирана и се включва активно в игрите. Правим и ателие, играем "Каквото направи дядо, все е хубаво". Публиката е удоволетворена, децата играха, гледаха и твориха заедно с нас. След сутрешния блок на фестивала всичко се прибира, защото вечерта сме на площада - до градския фонтан.

Започваме привечер. В програмата следват шоуто на театър "Мале-мале" - "Балон като слон" и стендъп комедията на Димитър Иванов - Капитана "Образцов дом". Има много публика, хората се трупат по пейки, полянки и на самите плочки на площада - деца, възрастни, чужденци, туристи. Всички нетърпеливо очакват началото. И ето, че на сцената се качва Коле Китанов и с висок старт шоуто започва. Балоните бяха чудовищно големи, деца и възрастни подскачаха по целия площад в опит да ги спукат. След него Димитър Иванов - Капитана и неговата дясна ръка - бай Тъньо поеха щафетата и довършиха вечерта, разсмивайки малки и големи.

Беше един горещ и изпълнен с положителни емоции ден, който за нас завърши късно през нощта, на брега на морето, с крака заровени в изстиващия пясък.

Благодарим ви приятели!